Obavijest o promjenama cijena

Želimo vas obavijestiti kako će od 1. ožujka 2024. godine biti primijenjen novi cjenik za naše domene. Kako biste bili informirani o najnovijim promjenama, molimo vas da provjerite ažurirane cijene na našoj web stranici: https://hm-promotion.com/hm-sustav/cart.php?a=add&domain=register

1st Feb 2024
Obavijest o izmjeni cijene

Poštovani, od četvrtka 15.10.2020. počinje primjena novih cijene za uslugu registracije, obnove i prijenosa .info i .net domena koje sada iznose 103,20 kn + pdv za .info domenu i 87,20 kn + pdv za .net domenu. Porast cijene uzrokovan je povećanjem veleprodajnih cijena od strane autoritativnih registara. Zahvaljujemo se na razumijevanju Detaljnije »

13th Oct 2020
Besplatna .hr domena

HM-PROMOTION nudi besplatnu registraciju .hr domene za: pravne osobe (trgovačka društva, udruge, političke stranke i sl.), fizičke osobe koje obavljaju registriranu djelatnost (obrtnici, umjetnici, liječnici i sl.) Kako registrirati besplatnu .hr domenu? 1. U polje za pretragu domena upišite naziv željene domene i provjerite da li ... Detaljnije »

30th Aug 2017
Popust dobrodošlice

Svim novim korisnicima odobravamo popust dobrodošlice za bilo koju uslugu iz naše ponude! Sve što je potrebno je registrirati se u HM-sustav i dobit ćete kupon za 10% popusta na bilo koju uslugu iz naše ponude!

10th Jan 2017