CRM rješenja

Sustav za upravljanje odnosima s klijentima (eng. Customer Relationship Management)

CRM rješenja

Bez obzira na djelatnost Vaše tvrtke bitno je da na vrijeme započnete sa digitalnom transformacijom i prebacite poslovanje online u oblak. Moderna CRM rješenja tj. sustavi za upravljanje odnosnima s klijentima omogućuju Vam da na jednom mjestu upravljate sa poslovnim procesima: upit za ponudu, ponuda, predračun, račun, upravljanje projektima i zadacima…

crm rješenja
CRMrješenja
Tok prodaje za efikasno upravljanje e-poštom
Svaki upit odnosno email kojeg dobijete ulazi u sustav kao potencijal, a nakon što djelatnik odgovori na email i dobije povratnu informaciju, može vrlo jednostavno uz pomoć drag&drop uključiti drugog djelatnika u konverzaciju (npr. djelatnika iz odjela proizvodnje) i/ili prebaciti status u drugu kolonu npr. “u pregovoru” ili “dobiven”.

Konverzacija ostaje na jednom mjestu iako u njoj sudjeluje više djelatnika tvrtke, a svi djelatnici vide kompletnu korespodenciju od inicijalnog upita.

Veća produktivnost sa centralnim upravljanjem projektima
Upravljanje projektima iz CRM-a omogućuje Vam da na jednom mjestu imate uvid u rokove koje je potrebno poštivati, troškove nastale u pojedinom fazama projekta, mogućnost podjele zadataka među djelatnicima uz praćenje vremena rada, dijeljenje datoteka… a sve sa ciljem kako bi u konačnici povećali produktivnost.
Izrada ponuda, predračuna, računa
Vrlo jednostavno u nekoliko koraka izradite ponudu i/ili predračun iz kojih kasnije možete automatski generirati račune nakon što klijent izvrši uplati prema ponudi/predračunu ili Vam pošalje digitalno potpisanu ponudu/predračun na email kao znak da je prihvatio Vaše uvjete.