Dogovor oko izrade web stranice

Uvijek nastojimo izaći u susret i maksimalno se prilagoditi Vašim potrebama

Dogovor oko izrade web stranice

Od upita za izradu web stranice do uplate predujma može proći od nekoliko minuta do nekoliko mjeseci. Uvijek nastojimo skratiti ovo vrijeme, pa ponekad već prilikom telefonskog razgovora možemo prezentirati predložak poznate dizajnerske kuće i ponuditi Vam odgovarajući paket za izradu web stranice.

dogovor oko izrade web stranice

Inicijalni upit

Bez obzira da li nam planirate poslati email, kontaktirati nas na telefon, naručiti gotovi paket za izradu web stranice, poslati upit kroz interaktivni obrazac ili nas posjetiti u uredu… budite slobodni i detaljno nam opišite sve Vaše zahtjeve ili pošaljite linkove na stranice koje Vam dizajnom ili sadržajem odgovaraju odnosno kakve bi htjeli da Vam izradimo.

Projektni sastanak

Ponekad je za sastanak i dogovor oko izrade web stranice dovoljan samo jedan telefonski poziv, nekad je potrebno organizirati sastanak na daljinu preko Google Remote Desktop aplikacije tako da Vam omogućimo pristup našem računalu i prezentiramo Vam sve mogućnosti premium predloška, a ako je potrebno možemo dogovoriti i sastanak u našem uredu.

Službena ponuda

Nakon sastanka odnosno nakon što ste nam iznijeli sve Vaše zahtjeve, pripremit ćemo neobvezujuću ponudu koja uključuje optimalno rješenje u skladu sa Vašim budžetom. Kada pišemo ponudu uvijek nastojimo biti maksimalno precizni i jasni, a ako imate bilo kakvih pitanja budite slobodni kontaktirati nas.

Uplata predujma

Ukoliko pristajete na našu ponudu molimo Vas uplatite na naš račun predujam u visini od 25% iznosa ponude. Dogovor oko izrade web stranice postignut je u trenutku kad je uplata predujma vidljiva na našem računu i tada je vrijeme da krenemo na idući korak odnosno pripremnu fazu izrade web stranice.

Odgovori na najčešća pitanja: Paketi za izradu web stranice

Cijena PROMO.web paketa je 6000 kn, a ECOMMERCE.web paketa je 8000 kn

Razlika u cijeni od 2000 kn je opravdana s obzirom na sustav za e-trgovinu i povezivanje na Corvus PG sustav

ECOMMERCE.web paket za razliku od PROMO.web paketa uključuje i modernu web trgovinu, sustav za upravljanje rezervacijama ili neku drugu naprednu aplikaciju. Web trgovinu radimo uz predložak poznate dizajnerske kuće koji je najprodavaniji predložak za Magento CMS i najbolja kombinacija WordPress + WooCoomerce. U cijenu paketa je uključeno i povezivanje webshopa na Corvus PG sustav u testnom i produkcijskom okruženju. Kao dodatne opcije uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice dostupni su: sustav za web trgovinu po cijeni od 3000 kn i povezivanje na PG sustav po Vašem izboru za 2000 kn.

Cijena START.com paketa je 4000 kn, a cijena PROMO.web paketa je 6000 kn

Razlika u cijeni od 2000 kn je opravdana s obzirom na Google Ads kampanju i ON-page SEO

PROMO.web paket za razliku od START.com paketa uključuje 500 kn veći budžet za Google Ads kampanju na pretraživačkoj mreži i ON-page SEO odnosno optimizaciju sadržaja web stranice za 3 relevantne ključne riječi. Ako se nakon određenog vremena samo 1 od 3 relevantne ključne riječi pozicionira u TOP 10 na Google tražilici vjerojatno će povrat uloženog biti više nego opravdan. ON-page SEO za 3 ključne riječi možete kao dodatnu opciju naručiti uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice po cijeni od 2000 kn.

Cijena START.com paketa je 4000 kn, a cijena CORPORATE.design paketa je 5000 kn

Razlika u cijeni od 1000 kn je opravdana s obzirom na izradu logotipa i 500 kom vizitki

CORPORATE.design paket uključuje i izradu logotipa te pripremu za tisak i tisak 500 vizitki na 350g mat papiru koje radimo u sklopu našeg brenda za digitalni tisak PRINTAONICA. Osnovni vizualni identitet tvrtke koji uključuje izradu logotipa i 200 vizitki možete kao dodatnu opciju naručiti uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice po cijeni od 1000 kn.

Cijena MINI.web paketa je 2000 kn, a cijena START.com paketa 4000kn

Da li je razlika u cijeni od 2000 kn opravdana s obzirom da je glavna razlika između paketa Google Ads kampanja?

Razlika od 2000 kn je u potpunosti opravdana i predlažemo Vam da prilikom planiranja oglašavanja prvih 5000 kn uložite u ciljanu Google Ads kampanju jer bi ovu razliku mogli vrlo brzo isplatiti, možda i prije nego se potroši budžet od 500 kn koji je uključen u START.com paket. Uzmimo na primjer da je cijena licitacije za relevantnu ključnu riječ 5 kn / kliku, to Vam donosi 100 posjetitelja na web stranicu i neka Vas samo 5% kontaktira vezano za proizvod / uslugu... dalje sami računajte.

Za koga je namijenjen Micro web paket

Korisnicima kojima je bitno da imaju web stranicu jer je 21 stoljeće i moraju je imati isto kao i poslovni email

MICRO.web paket nije sitan kako mu naziv sugerira već uključuje domenu i hosting za razdoblje od godinu dana, tehničko održavanje web stranice 6 mj. nakon izrade te premium predložak poznate dizajnerske kuće.