ERP rješenja

Poslovni informacijski sustav (eng. Enterprise Resource Planning)

ERP rješenja

Najprodavanija ERP rješenja tj. poslovni informacijski sustavi dolaze sa integriranim modulima za CRM, prodaju (ponuda, predračun, račun), eCommerce, POS, računovodstvo, proizvodnju, skladište, projekte, ljudske potencijale, nabavu…, a kao jedno od najmoćnijih ERP rješenja sa kojim smo pokrenuli digitalnu transformaciju poslovanja u sklopu vlastitog brenda PRINTAONICA (prodaja, nabava, skladište, proizvodnja…), želimo Vam prezentirati ODOO.

erp rješenja
ERPrješenja
CRM - sustav za upravljanje odnosima s klijentima
Svaki upit od “novog” klijenta ulazi u sustav kao potencijal, a nakon što ga kontaktirate možete prebaciti potencijal u tzv. “prodajni lijevak” i dodijeliti mu status “prilika”. Ponekad je za realizaciju upita potrebno ponuditi popust pa u tom slučaju možete status “prilika” prebaciti “u pregovoru”. Prodajni tim ima za cilj realizirati prodaju u što je moguće većem postotku od ukupnog broja potencijala.
Prodaja - izrada ponude, predračun, računa
Odaberite postojećeg klijenta ili dodajte novog klijenta, dohvatite stavke iz kataloga proizvoda ili ih unesite ručno (npr. naziv proizvoda/usluge, opis, količinu, jediničnu cijenu). Izradite ponudu brzo i jednostavno iz koje kasnije možete automatski generirati račun i otvoriti nalog za proizvodnju ili radni nalog.
Proizvodnja
Unosom proizvoda i/ili sirovina u skladište, izradom sastavnica (tzv. bill of materials) ubrzat ćete proces proizvodnje. Nakon što primite uplatu ili Vam klijent pošalje digitalno ovjerenu ponudu kao znak da je prihvaća, samo jednim klikom možete pokrenuti proces proizvodnje.

Prvo će sustav na temelju podataka iz sastavnica provjeriti da li na zalihama ima dovoljno sirovina koje su potrebne za izradu, ako su zalihe dovoljne izradit će nalog za proizvodnju koji automatizmom kreira radne naloge svim djelatnicima koji su uključeni u proizvodnju.