Izrada web stranice

Cilj nam je oblikovati Vašu ideju i postaviti je na Internet

Izrada web stranice

Faza izrade web stranice započinje sa datumom kada ste uplatili predujam i dostavili nam materijale za izradu web stranice. Ova faza traje kraće od roka kojeg smo naveli u službenoj ponudi. Čitavo vrijeme dok traje ova faza imate pristup domeni i možete vidjeti kako napreduje izrada Vaše web stranice.

izrada web stranice

Registracija domene i SSD hosting paket

Istog dana kada izvršite uplatu predujma, bez obzira da li ste nam dostavili materijale za web stranicu, kao tehnička i administrativna osoba registrirat ćemo domenu u Vaše ime i postaviti je na hosting te Vam po potrebi otvoriti i email račun ili više njih koji su povezani sa domenom, npr. info@naziv-domene.hr

Instalacija WordPress ili Joomla CMS premium predloška po Vašem izboru

Vrlo brzo nakon što domenu postavimo na hosting, kupit ćemo licencu za premium WordPress/Joomla predložak i instalirati ga na serveru sa demo sadržajem kakvog smo Vam prezentirali na projektnom sastanku kada ste odabrali predložak.

Smatramo da je najbolji okvir za izradu web stranice premium predložak iza kojeg stoji razvojni tim sa minimalno 5 godina iskustva u izradi predloška uz česte nadogradnje za sigurnosne propuste iz prethodnih verzija.

Izrada strukture web stranice odnosno glavnog izbornika

Čim nam pošaljete materijale za web stranicu, prvo što što ćemo napraviti je dodati stavke unutar glavnog izbornika. Prilikom izrade web stranice uvijek poštujemo pravilo maksimalne dubine od 3 klika što znači da posjetitelj ne bi smio kliknuti više od 3 puta da pristupi bilo kojem sadržaju na Vašoj web stranici.

Postavljanje sadržaja i testiranje web stranice

Nakon što smo postavili i oblikovali sadržaj na web stranicu, obavijestit ćemo Vas da smo gotovi sa fazom izrade web stranice kako bi pregledali da li je sve u redu i testirali ispravnost Vaše nove web stranice. Stranica je u razvojnom odnosno testnom okruženju dok god stranicu ne prijavimo na Google tražilicu jer nitko osim Vas nema link za direktan pristup stranici. Stranica ulazi u produkcijsku fazu tek nakon što je prijavimo na Google tražilicu koristeći Google Webmaster Tools.

Odgovori na najčešća pitanja: Paketi za izradu web stranice

Cijena PROMO.web paketa je 6000 kn, a ECOMMERCE.web paketa je 8000 kn

Razlika u cijeni od 2000 kn je opravdana s obzirom na sustav za e-trgovinu i povezivanje na Corvus PG sustav

ECOMMERCE.web paket za razliku od PROMO.web paketa uključuje i modernu web trgovinu, sustav za upravljanje rezervacijama ili neku drugu naprednu aplikaciju. Web trgovinu radimo uz predložak poznate dizajnerske kuće koji je najprodavaniji predložak za Magento CMS i najbolja kombinacija WordPress + WooCoomerce. U cijenu paketa je uključeno i povezivanje webshopa na Corvus PG sustav u testnom i produkcijskom okruženju. Kao dodatne opcije uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice dostupni su: sustav za web trgovinu po cijeni od 3000 kn i povezivanje na PG sustav po Vašem izboru za 2000 kn.

Cijena START.com paketa je 4000 kn, a cijena PROMO.web paketa je 6000 kn

Razlika u cijeni od 2000 kn je opravdana s obzirom na Google Ads kampanju i ON-page SEO

PROMO.web paket za razliku od START.com paketa uključuje 500 kn veći budžet za Google Ads kampanju na pretraživačkoj mreži i ON-page SEO odnosno optimizaciju sadržaja web stranice za 3 relevantne ključne riječi. Ako se nakon određenog vremena samo 1 od 3 relevantne ključne riječi pozicionira u TOP 10 na Google tražilici vjerojatno će povrat uloženog biti više nego opravdan. ON-page SEO za 3 ključne riječi možete kao dodatnu opciju naručiti uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice po cijeni od 2000 kn.

Cijena START.com paketa je 4000 kn, a cijena CORPORATE.design paketa je 5000 kn

Razlika u cijeni od 1000 kn je opravdana s obzirom na izradu logotipa i 500 kom vizitki

CORPORATE.design paket uključuje i izradu logotipa te pripremu za tisak i tisak 500 vizitki na 350g mat papiru koje radimo u sklopu našeg brenda za digitalni tisak PRINTAONICA. Osnovni vizualni identitet tvrtke koji uključuje izradu logotipa i 200 vizitki možete kao dodatnu opciju naručiti uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice po cijeni od 1000 kn.

Cijena MINI.web paketa je 2000 kn, a cijena START.com paketa 4000kn

Da li je razlika u cijeni od 2000 kn opravdana s obzirom da je glavna razlika između paketa Google Ads kampanja?

Razlika od 2000 kn je u potpunosti opravdana i predlažemo Vam da prilikom planiranja oglašavanja prvih 5000 kn uložite u ciljanu Google Ads kampanju jer bi ovu razliku mogli vrlo brzo isplatiti, možda i prije nego se potroši budžet od 500 kn koji je uključen u START.com paket. Uzmimo na primjer da je cijena licitacije za relevantnu ključnu riječ 5 kn / kliku, to Vam donosi 100 posjetitelja na web stranicu i neka Vas samo 5% kontaktira vezano za proizvod / uslugu... dalje sami računajte.

Za koga je namijenjen Micro web paket

Korisnicima kojima je bitno da imaju web stranicu jer je 21 stoljeće i moraju je imati isto kao i poslovni email

MICRO.web paket nije sitan kako mu naziv sugerira već uključuje domenu i hosting za razdoblje od godinu dana, tehničko održavanje web stranice 6 mj. nakon izrade te premium predložak poznate dizajnerske kuće.