Proces izrade web stranice

Bez obzira na složenost projekta, proces izrade web stranice podijelili smo u 4 jednostavna koraka

Proces izrade web stranice

Znamo koliko Vam je važno da proces izrade web stranice odnosno pripremna faza traju što je moguće kraće i da vi kao osoba koja je najviše upućena u sve poslovne procese Vaše tvrtke često ne možete izdvojiti puno vremena za pripremu sadržaja koji nam je bitan za izradu web stranice. Upravo zato ćemo se potruditi da Vam maksimalno olakšamo pripremnu fazu.

proces izrade web stranice
OdupitaDopredujma

1 sat - 30 dana

za prelazak u drugu fazu ponekad je dovoljan i samo jedan telefonski razgovor

1. faza: Dogovor oko izrade web stranice

U ovoj fazi organizirat ćemo projektni sastanak na kojem ćemo Vam prezentirati dizajn, stilove i mogućnosti premium predloška poznate dizajnerske kuće koji najbolje odgovara Vašem poslovanju, te Vas uputiti u proces pripreme materijala za web stranicu.

 1. inicijalni upit
 2. projektni sastanak
 3. službena ponuda
 4. uplata predujma

Od1-30Dodana

ovisi o Vama

pripremna faza može trajati i duže, ali uvijek nam se možete obratiti za pomoć kako bi što prije krenuli u fazu izrade web stranice

2. faza: Pripremna faza za izradu web stranice

Ova faza može potrajati mjesec dana i više jer su ponekad korisnicima potrebne i dodatne upute za prikupljanje materijala. Također neki korisnici su odmah nakon projektnog sastanaka krenuli sa pripremom materijala, pa nam već nakon nekoliko dana šalju sve materijale za izradu web stranice zajedno sa potvrdom o uplati predujma!

 1. struktura web stranice
 2. fotografije za web stranicu
 3. tekstovi za web stranicu
 4. ostali materijali

Od5 - 60Dodana

piše u ponudi

ovisi o složenosti projekta i prethodnim narudžbama, ali stranicu ćemo završiti u roku koji je naveden u ponudi

3. faza: Izrada web stranice

Faza izrade web stranice traje kraće od roka izrade kojeg smo naveli službenoj ponudi. U ovoj fazi oblikujemo Vašu ideju i postavljamo je na Internet. Cijelo vrijeme imate pristup domeni i možete vidjeti kako napreduje izrada Vaše web stranice.

 1. registracija domene i hosting
 2. instalacija CMS i premium predloška
 3. izrada strukture web stranice odnosno glavnog izbornika
 4. postavljanje sadržaja i testiranje web stranice

Odmin. 6Domjeseci

dugoročno

nadamo se da ćemo ispuniti sva Vaša očekivanja i izgraditi dugoročnu suradnju kroz tehničko održavanje i web promociju

4. faza: Tehničko održavanje i web promocija

Stranica ulazi u produkcijsku fazu nakon što je prijavimo na Google tražilicu. Svi paketi za izradu web stranice uključuju tehničko održavanje stranice za razdoblje od minimalno 6mj nakon izrade, dok START paket i “veći” uključuju Google Ads kampanju odnosno ciljano oglašavanje za koje smatramo da u kratkom roku može generirati promet prema Vašoj novoj stranici i tako vratiti dio uloženog novca.

 1. ažuriranje sadržaja web stranice
 2. nadogradnja cms, predloška i svih dodataka
 3. izrada kampanje za Google pretraživačku mrežu
 4. Google Tag Manager i slanje Google Analytics izvještaja


Odgovori na najčešća pitanja: Paketi za izradu web stranice

Cijena PROMO.web paketa je 6000 kn, a ECOMMERCE.web paketa je 8000 kn

Razlika u cijeni od 2000 kn je opravdana s obzirom na sustav za e-trgovinu i povezivanje na Corvus PG sustav

ECOMMERCE.web paket za razliku od PROMO.web paketa uključuje i modernu web trgovinu, sustav za upravljanje rezervacijama ili neku drugu naprednu aplikaciju. Web trgovinu radimo uz predložak poznate dizajnerske kuće koji je najprodavaniji predložak za Magento CMS i najbolja kombinacija WordPress + WooCoomerce. U cijenu paketa je uključeno i povezivanje webshopa na Corvus PG sustav u testnom i produkcijskom okruženju. Kao dodatne opcije uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice dostupni su: sustav za web trgovinu po cijeni od 3000 kn i povezivanje na PG sustav po Vašem izboru za 2000 kn.

Cijena START.com paketa je 4000 kn, a cijena PROMO.web paketa je 6000 kn

Razlika u cijeni od 2000 kn je opravdana s obzirom na Google Ads kampanju i ON-page SEO

PROMO.web paket za razliku od START.com paketa uključuje 500 kn veći budžet za Google Ads kampanju na pretraživačkoj mreži i ON-page SEO odnosno optimizaciju sadržaja web stranice za 3 relevantne ključne riječi. Ako se nakon određenog vremena samo 1 od 3 relevantne ključne riječi pozicionira u TOP 10 na Google tražilici vjerojatno će povrat uloženog biti više nego opravdan. ON-page SEO za 3 ključne riječi možete kao dodatnu opciju naručiti uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice po cijeni od 2000 kn.

Cijena START.com paketa je 4000 kn, a cijena CORPORATE.design paketa je 5000 kn

Razlika u cijeni od 1000 kn je opravdana s obzirom na izradu logotipa i 500 kom vizitki

CORPORATE.design paket uključuje i izradu logotipa te pripremu za tisak i tisak 500 vizitki na 350g mat papiru koje radimo u sklopu našeg brenda za digitalni tisak PRINTAONICA. Osnovni vizualni identitet tvrtke koji uključuje izradu logotipa i 200 vizitki možete kao dodatnu opciju naručiti uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice po cijeni od 1000 kn.

Cijena MINI.web paketa je 2000 kn, a cijena START.com paketa 4000kn

Da li je razlika u cijeni od 2000 kn opravdana s obzirom da je glavna razlika između paketa Google Ads kampanja?

Razlika od 2000 kn je u potpunosti opravdana i predlažemo Vam da prilikom planiranja oglašavanja prvih 5000 kn uložite u ciljanu Google Ads kampanju jer bi ovu razliku mogli vrlo brzo isplatiti, možda i prije nego se potroši budžet od 500 kn koji je uključen u START.com paket. Uzmimo na primjer da je cijena licitacije za relevantnu ključnu riječ 5 kn / kliku, to Vam donosi 100 posjetitelja na web stranicu i neka Vas samo 5% kontaktira vezano za proizvod / uslugu... dalje sami računajte.

Za koga je namijenjen Micro web paket

Korisnicima kojima je bitno da imaju web stranicu jer je 21 stoljeće i moraju je imati isto kao i poslovni email

MICRO.web paket nije sitan kako mu naziv sugerira već uključuje domenu i hosting za razdoblje od godinu dana, tehničko održavanje web stranice 6 mj. nakon izrade te premium predložak poznate dizajnerske kuće.