SEO optimizacija web stranice za tražilice

SEO ima cilj pozicionirati stranicu na Google tražilici za relevantne ključne riječi sa visokim opsegom pretraživanja

SEO optimizacija web stranice za tražilice

Šanse za privlačenje novih korisnika su veće ako se Vaša domena nalazi unutar TOP 10 rezultata Google pretrage, odnosno na prvoj stranici Google tražilici za relevantne ključne riječi koje imaju visoki opseg pretraživanja! Potrebno je definirati relevantne ključne riječi jer web stranica bez posjetitelja ne vrijedi ništa.

seo optimizacija web stranice za tražilice

SEO optimizacija web stranice za tražilice u praksi

SEO ima za cilj povećati broj posjetitelja na web stranici, a time i broj upita što bi trebalo dovesti do povećanja prihoda
SEOkako funkcionira
Google
Svaka pretraga započinje na Google tražilici
Posjetitelji odnosno potencijalni kupci koriste internetsku tražilicu kako bi pronašli informacije, usluge ili proizvode koje Vi nudite.
Keyword
U tražilicu upisuju pojam za pretragu tzv. ključna riječ
Na početku pretrage u Google tražilicu posjetitelji upisuju ključne riječi za pretraživanje npr. izrada web stranice umjesto hm promotion
Usporedba
Pregledavanje i usporedba ponude iz rezultata pretrage
Prije nego donesu konačnu odluku o kupnji, posjetitelji pregledavaju ponudu stranica jednu za drugom. Čak i oni najuporniji posjetitelji ne idu dalje od treće stranice Google rezultata (TOP-30), nego ako je potrebno unose novu ključnu riječ.
Google Ads
Oglasi iz Google Ads kampanje često se nalaze iznad rezultata pretraživanja
Na prvoj stranici među rezultatima pretrage nalazi se i nekoliko tzv. “plaćenih” stranica iz Google Ads oglašavanja, a neki od tih oglasa nalaze se na poziciji iznad TOP 10 stranica iz tzv. “organske” pretrage (SEO).

Želite 1 mjesto na Google tražilici za relevantnu ključnu riječ?

Nitko vam ne može garantirati prvu poziciju na Google tražilici jer je algoritam koji indeksira stranice njihova poslovna tajna

Ne možete pronaći Vašu stranicu na Google tražilici za relevantne ključne riječi koje upisuju Vaši potencijalni kupci kada traže uslugu ili proizvod kojeg nudite? Kontaktirajte nas, a mi ćemo napravit besplatnu analizu Vaše web stranice.

Početni SEO izvještaj

Na Vaš zahtjev i potpuno besplatno napravit ćemo dubinsku analizu Vaše web stranice i poslati Vam izvještaj u pdf formatu. Analizu radimo sa najboljim programom za SEO iza kojeg stoje odlični rezultati i kojeg redovno ažuriramo.

Izvještaj kojeg Vam šaljemo u postocima prikazuje trenutno stanje web stranice za sve bitne faktore koji utječu na poziciju stranice i detaljno opisuje što je sve potrebno popravit (ako želite možete i sami raditi SEO na temelju ovog izvještaja).

Izvještaj stanja prije optimizacije temelj je SEO optimizacije web stranice za tražilice i garancija je našeg rada. Nakon završetka optimizacije poslat ćemo Vam završni SEO izvještaj koji u postocima prikazuje napredak svih faktora koji su bitni za pozicioniranje stranice na Google tražilici.

Usporedite ukupnu ocjenu iz početnog i završnog izvještaja, ukoliko nema napretka vratit ćemo Vam novac za predujam i niste nam dužni uplatiti ostatak iznosa iz ponude.

Relevantne ključne riječi

Pomoću alata za planiranje ključnih riječi pronalazimo relevantne ključne riječi za Vaše poslovanje koje imaju visoki opseg pretraživanja i koje potencijalni kupci upisuju kada traže uslugu ili proizvod kojeg vi nudite.

SEO optimizacija web stranice za tražilice uključuje optimizaciju sadržaja za minimalno 3, a maksimalno 10 relevantnih ključnih riječi. Ako se nakon određenog vremena samo 1 od 3 relevantne ključne riječi za koje smo radili SEO pozicionira u TOP 10 na Google tražilici, povrat uloženog biti će više nego opravdan.

Nekoliko vrsta relevantnih ključnih riječi za općenitu ključnu riječ tenisice ovisno o:

 • segmentaciji tržišta: npr. tenisice za trčanje
 • krajnjem korisniku: npr. tenisice za trčanje za žene
 • proizvodu: npr. Nike Air Force
 • brandu: npr. Nike tenisice za trčanje
 • konkurenciji: npr. Adidas tenisice za trčanje
 • lokaciji: npr. trgovina tenisica Zagreb

Tehnički SEO

Korisnicima usluge izrada web stranica kojima smo izradili web stranicu ne naplaćujemo uslugu za tehnički SEO jer njihova stranica je tehnički ispravna i SEO friendly.

Tehnički SEO radimo na temelju početnog SEO izvještaja, a uključuje određene izmjene u stranici koje su nužne kako bi web stranica bila SEO friendly za tražilice.

Postavljanje dodatka za brže učitavanje web stranice, radnje koje podižu ocjenu za prikazivanje web stranice na mobilnim uređajima, izrada sitemap datoteke, upravljanje robots.txt datotekom…

Optimizacija sadržaja stranice - ON-page SEO

Optimizacija sadržaja je usluga koja uključuje izradu i oblikovanje kvalitetnog i originalnog sadržaja za web stranicu uz smjernice iz početnog SEO izvještaja. Cilj je osmisliti sadržaj kojeg će Google tražilica kasnije indeksirati i pozicionirati pri vrhu rezultata pretrage.

Uz izradu i oblikovanje sadržaja potrebno je osmisliti i sadržaj za title tag, meta tag, header tagove te pripaziti na ostale faktore koji utječu na kvalitetu sadržaja npr. ukupan broj riječi u sadržaju, ključne riječi u naslovu stranice, ponavljanje broja ključnih riječi na stranici…

Za vrijeme optimizacije sadržaja treba voditi računa i ne pretjerivati sa ponavljanjem ključnih riječi kako ne bi došlo do prekomjerne optimizacije eng. over-optimizing što Google kažnjava isto kao i kopiranje sadržaja i slika sa drugih web stranica.

Završni SEO izvještaj

Nakon što smo napravili tehnički SEO i optimizaciju sadržaja web stranice ponovo radimo  dubinsku analizu Vaše web stranice i šaljemo Vam završni SEO izvještaj u pdf formatu.

Ako prilikom usporedbe ukupne ocjenu iz početnog i završnog izvještaja vidite da nema nikakvog napretka u postotnom iznosu vratit ćemo Vam novac za predujam i niste nam dužni uplatiti ostatak iznosa iz ponude.

Izgradnja i upravljanje linkovima prema web stranici - OFF-page SEO

Postepena izgradnja i upravljanje linkovima prema web stranici jedan je od bitnih faktora za uspješno pozicioniranje web stranice iz razloga što nakon dodavanja linkova prema Vašoj web stranici, Google dobiva određeni signal i smatra se kako Vaša web stranica svakom novom poveznicom dobiva na važnosti.

Pri izgradnji linkova koristimo program za SEO koji nam omogućuje da brzo i jednostavno pronađemo pouzdane partnere iz iste branše za izgradnju linkova prema web stranici ovisno o djelatnosti.

Imamo mogućnost istraživanja Vaše konkurencije koja je uspješno odradila SEO i drži visoke pozicije na Google tražilice za relevantne ključne riječi. Istraživanje konkurencije radimo tako da analiziramo povratne linkove prema domeni konkurenata, pa na taj način dolazimo do vrijednih informacija koje nam pokazuje popis domena sa kojih Vaši konkurenti imaju poveznice prema svojim stranicama.

Analizom likova prema Vašoj domeni provjerit ćemo da li postoji rizik od tzv. kaznenih linkova (eng. link penalty risk), a to su linkovi koji eventualno mogu srušiti poziciju Vaše web stranice na Google tražilici. Ukoliko se pojave ovakvi linkovi treba ih prijaviti na Google kako bi se otklonila opasnost od gubitka pozicije na Google tražilici.


SEO optimizacija web stranice za tražilice cijena

Korisnicima kojima smo napravili web stranicu ne naplaćujemo uslugu tehnički SEO jer je stranica ispravna i SEO friendly
SEO usluga Cijena Plaćanje
Tehnički SEO - ubrzavanje stranice i ispravljanje eventualnih pogrešaka 1.500,00 kn jednokratno
ON-page SEO - optimizacija sadržaja stranice za relevantne ključne riječi 750,00 kn po ključnoj riječi
OFF-page SEO - izgradnja i upravljanje linkovima prema web stranici 1.000,00 kn mjesečno
 • Model plaćanja je pola:pola (50% iznosa ponude plaćate prije usluge tehnički SEO, a ostatak plaćate nakon završnog SEO izvještaja)
 • 10% popusta za 100% avans (10% popusta kao nagrada za korisnike koji žele uplatiti puni avans)
 • Rok za izradu: 10 dana od uplate predujma

SEO optimizacija web stranice za tražilice

Popust na tehnički SEO za 100% avans

Uplatite unaprijed cijeli iznos i uštedite 150,00 kn. U polje za unos kupona upišite hmseo10 i ostvarite 10% popusta.


Besplatna SEO analiza Vaše web stranice

Ispunite obrazac i pošaljite podatke, a mi ćemo Vam na email poslati detaljan SEO izvještaj u pdf formatu


  Odgovori na najčešća pitanja: SEO optimizacija web stranice za tražilice

  OFF-page SEO odnosno postepena izgradnja linkova prema web stranici

  Izgradnja linkova je bitna za pozicioniranje stranice za ključne riječi koje nisu pozicionirane kroz ON-page SEO

  Google tražilica smatra da Vaša web stranica dobiva na važnosti svaki put kad dodajemo poveznicu prema Vašoj web stranici, pogotovo ako je poveznica postavljena na stranicu iz iste branše odnosno djelatnosti. OFF-page SEO uključuje istraživanje Vaše konkurencije koja drži prvo mjesto na Google tražilici za relevantne ključne riječi. Program za SEO izlistat će sve domene na kojima je konkurencija ostavila linkove prema vlastitoj web stranici. Ova usluga uključuje i upravljanje postojećim linkovima prema Vašoj web stranici, jer vrlo bitno je na vrijeme detektirati rizik od tzv. kaznenih linkova i prijaviti ih na Google tražilicu kako ne bi došlo do gubitka pozicije. OFF-page SEO nije potrebno raditi za ključne riječi koje su se već pozicionirale na Google tražilci kroz ON-page SEO.

  ON-page SEO odnosno optimizacija sadržaja web stranice

  ON-page SEO temeljimo na minimalno 3 relevantne ključne riječi jer garantira bolji povrat uloženog

  Ako se nakon određenog vremena Vaša web stranica pozicionira u TOP 10 na Google tražilici za samo jednu od tri relevantne ključne riječi za koje smo radili ON-page SEO, povrat uloženog biti će više nego opravdan i vjerojatno ćete i dalje ulagati u SEO usluge i to u pozicioniranje novih ključnih riječi i/ili izgradnju linkova odnosno OFF-page SEO za ključne riječi koje se do sada nisu dobro pozicionirale sa ON-page SEO uslugom.

  Svi naši paketi za izradu web stranice uključuju tehnički SEO

  Svim klijetima kojima smo radili web stranicu nikad ne naplaćujemo uslugu za tehnički SEO

  Svi naši paketi za izradu web stranice uključuju premium predložak poznate dizajnerske kuće koji je tehnički ispravan i SEO friendly, prema tome korisnicima kojima smo radili stranice nije potrebno raditi tehnički SEO. Za sve ostale korisnike koje od nas zatražite SEO, ponudu ćemo Vam poslati nakon što napravimo dubinsku analizu web stranice, pa ukoliko Vam je stranica tehnički ispravna i nije potrebno raditi ubrzavanje stranice, iz ponude ćemo isključiti stavku Tehnički SEO.

  Relevantne ključne riječi sa visokim opsegom pretraživanja

  KEI eng. Keyword Efficiency Index prikazuje ključne riječi sa najviše pretraživanja i najmanjom konkurencijom

  Nakon što nas uputite u Vaše poslovanje, imamo zadatak pronaći ključne riječi koje potencijalni klijenti upisuju u Google tražilicu kako bi pronašli usluge i proizvode koje Vi nudite. Uz pomoć KEI i alata za planiranje ključnih riječi, sigurno ćemo odabrati najbolje ključne riječi za optimizaciju.

  Besplatna SEO analiza Vaše web stranice

  Kontaktirajte nas i potpuno besplatno ćemo napravit početni SEO izvještaj za Vašu web stranicu

  Dubinsku analizu web stranice radimo sa programom za SEO iza kojeg stoje odlični rezultati i koji je redovno ažuriran. Kad Vam pošaljemo početni SEO izvještaj u PDF formatu, možete i sami pokušati napraviti tehnički SEO i optimizaciju sadržaja web stranice prema ovom izvještaju.

  Garantiramo prvo mjesto na Google tražilici ili vraćamo novac?

  Poziciju na Google tražilici nitko Vam ne može garantirati jer nemamo pristup algoritmu koji ocjenjuje stranice!

  Garancija našeg rada su početni i završni SEO izvještaji koji u postocima pokazuju stanje svih faktora koji su relevantni za pozicioniranje web stranice na Google tražilici. Usporedite ukupnu ocjenu iz početnog i završnog izvještaja, pa ukoliko nema napretka, vratit ćemo Vam novac za predujam i niste nam dužni uplatiti ostatak iznosa iz ponude.