Tehničko održavanje stranice i web promocija

Google Ads kampanja i ciljano oglašavanje je ključ poslovnog uspjeha i zato izbacite nagađanje iz marketinga

Tehničko održavanje stranice i web promocija

Ovo je faza za koju smo uložili velike napore prilikom izrade web stranice i sada želimo da potraje što je duže moguće jer poslovni uspjeh želimo graditi na tehničkom održavanju web stranica i digitalnom marketingu odnosno web promociji pa se iskreno nadamo uspješnoj i dugoročnoj suradnji.

tehničko održavanje stranice i web promocija

Ažuriranje sadržaja web stranice

Ažuriranje sadržaja web stranice za razdoblje od pola godine nakon izrade web stranice je uključeno u bilo koji paket za izradu web stranice. Prema tome možete nam naknadno odnosno nakon što je stranica već u produkcijskoj fazi poslati izmjene koje želite napraviti na web stranici.

Tehničko održavanje web stranice

Tehničko održavanje web stranice zahtjeva napredno poznavanje web tehnologije i redovno poduzimanje određenih radnji kako bi Vaše stranice bile sigurne i tehnički ispravne. Vaše stranice će nakon nekog vremena postati ranjive i bit će laka meta za česte hakerske napade, ako redovno ne radite nadogradnju CMS-a, predloška i svih dodatka, backup, firewall na razini CMS-a…

Zato je najbolje da nama prepustite brigu za tehničko održavanje Vaše web stranice i mirno spavate.

Napomena: čišćenje stranica koje su bile meta hakerskih napada je često skuplje od osnovnog paketa za tehničko održavanje za razdoblje od godinu dana.

Izrada kampanje za Google Ads pretraživačku mrežu

Ciljano oglašavanje na Google pretraživačkoj mreži može u vrlo kratkom roku generirati određeni promet prema Vašoj novoj stranici i tako vratiti dio uloženog novca.

Uzmimo na primjer da je cijena licitacije za relevantnu ključnu riječ 5 kn / kliku, to Vam donosi 100 posjetitelja na web stranicu (budžet za Google Ads oglašavanje u sklopu START paketa je 500 kn). Neka Vas samo 5% od 100 posjetitelja kontaktira vezano za proizvod / uslugu… dalje sami računajte.

Google Tag Manager i slanje Google Analytics izvještaja

Prilikom izrade web stranice generirat ćemo oznaku unutar Google Tag Manager sustava i dodat je kao isječak koda na web stranicu. Na ovaj način povezat ćemo stranicu sa Google Analytics računom pa ćemo imati bolji uvid u posjetitelje web stranice kao i naprednoj web analizi i izvješćivanju. Kasnije je kroz Google Tag Manager moguće dodavati nove oznake za jednostavno praćenje konverzija iz Google Ads kampanje.

Odgovori na najčešća pitanja: Paketi za izradu web stranice

Cijena PROMO.web paketa je 6000 kn, a ECOMMERCE.web paketa je 8000 kn

Razlika u cijeni od 2000 kn je opravdana s obzirom na sustav za e-trgovinu i povezivanje na Corvus PG sustav

ECOMMERCE.web paket za razliku od PROMO.web paketa uključuje i modernu web trgovinu, sustav za upravljanje rezervacijama ili neku drugu naprednu aplikaciju. Web trgovinu radimo uz predložak poznate dizajnerske kuće koji je najprodavaniji predložak za Magento CMS i najbolja kombinacija WordPress + WooCoomerce. U cijenu paketa je uključeno i povezivanje webshopa na Corvus PG sustav u testnom i produkcijskom okruženju. Kao dodatne opcije uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice dostupni su: sustav za web trgovinu po cijeni od 3000 kn i povezivanje na PG sustav po Vašem izboru za 2000 kn.

Cijena START.com paketa je 4000 kn, a cijena PROMO.web paketa je 6000 kn

Razlika u cijeni od 2000 kn je opravdana s obzirom na Google Ads kampanju i ON-page SEO

PROMO.web paket za razliku od START.com paketa uključuje 500 kn veći budžet za Google Ads kampanju na pretraživačkoj mreži i ON-page SEO odnosno optimizaciju sadržaja web stranice za 3 relevantne ključne riječi. Ako se nakon određenog vremena samo 1 od 3 relevantne ključne riječi pozicionira u TOP 10 na Google tražilici vjerojatno će povrat uloženog biti više nego opravdan. ON-page SEO za 3 ključne riječi možete kao dodatnu opciju naručiti uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice po cijeni od 2000 kn.

Cijena START.com paketa je 4000 kn, a cijena CORPORATE.design paketa je 5000 kn

Razlika u cijeni od 1000 kn je opravdana s obzirom na izradu logotipa i 500 kom vizitki

CORPORATE.design paket uključuje i izradu logotipa te pripremu za tisak i tisak 500 vizitki na 350g mat papiru koje radimo u sklopu našeg brenda za digitalni tisak PRINTAONICA. Osnovni vizualni identitet tvrtke koji uključuje izradu logotipa i 200 vizitki možete kao dodatnu opciju naručiti uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice po cijeni od 1000 kn.

Cijena MINI.web paketa je 2000 kn, a cijena START.com paketa 4000kn

Da li je razlika u cijeni od 2000 kn opravdana s obzirom da je glavna razlika između paketa Google Ads kampanja?

Razlika od 2000 kn je u potpunosti opravdana i predlažemo Vam da prilikom planiranja oglašavanja prvih 5000 kn uložite u ciljanu Google Ads kampanju jer bi ovu razliku mogli vrlo brzo isplatiti, možda i prije nego se potroši budžet od 500 kn koji je uključen u START.com paket. Uzmimo na primjer da je cijena licitacije za relevantnu ključnu riječ 5 kn / kliku, to Vam donosi 100 posjetitelja na web stranicu i neka Vas samo 5% kontaktira vezano za proizvod / uslugu... dalje sami računajte.

Za koga je namijenjen Micro web paket

Korisnicima kojima je bitno da imaju web stranicu jer je 21 stoljeće i moraju je imati isto kao i poslovni email

MICRO.web paket nije sitan kako mu naziv sugerira već uključuje domenu i hosting za razdoblje od godinu dana, tehničko održavanje web stranice 6 mj. nakon izrade te premium predložak poznate dizajnerske kuće.