Ponuda za izradu web stranice

Može li cijena izrade web stranice biti niža i mogu li dobiti dodatan popust? Naravno da možete!

Ponuda za izradu web stranice

Vrlo rado ćemo ponuditi popust za izradu web stranice svim klijentima koji su samostalno i uspješno odradili pripremnu fazu izrade web stranice, što znači da su definirali stavke glavnog izbornika i prikupili sve materijale za web stranicu: tekstovi, fotografije i ostali sadržaj…

dogovor oko izrade web stranice

Zapakirajte sve materijale za web stranicu i pošaljite nam ih kao .zip ili .rar datoteku

Kako bi nam olakšali, molimo Vas da materijale za web stranicu razvrstate po stavkama glavnog izbornika npr. direktorij O nama neka sadrži tekstove i fotografije za stranicu O nama, direktorij Usluge neka sadrži tekstove i fotografije za stranicu Usluge i eventualno pripadajuće pod-direktorije za stavke pod-izbornika…

Kada ste prikupili sve materijale, zapakirajte ih kao zip ili rar datoteku koju ćete nam poslati preko jednog od servisa za slanje velikih datoteka npr: WeTransfer, Dropbox, Jumbo Iskon Mail ili neki drugi servis.

Pripremili smo predložak kako bi vam priprema materijala za izradu web stranice bila jednostavnija.

Napomena: ukoliko fotografije/slike preuzimate sa stranice pixabay.com, nemojte zaboraviti napraviti screenshoot licence kao što smo napravili u predlošku kojeg smo pripremili.

Premium predložak poznate dizajnerske kuće

Najbolje je izabrati jedan od najprodavanijih predložaka iza kojeg stoji razvojni tim i minimalno 5 godina neprekidnog razvoja što možete provjeriti uvidom u izvještaj o nadogradnji predloška eng. changelog.

Vrlo bitno je da se nadogradnje izdaju redovito kako bi se eliminirali sigurnosni propusti iz prethodnih verzija. Na taj način Vaše stranice su tehnički ispravne, imaju manji rizik od hakerskih napada i kompatibilne su sa najnovijom verzijom CMS-a.

Također bitno je odabrati jedan od najprodavanijih predložaka iz razloga što je uspješna prodaja neka vrsta garancije da će razvojni tim i u budućnosti ulagati u daljnji razvoj predloška.

Budžet za izradu web stranice, tehničko održavanje i web promociju

Već prilikom pripreme materijala za izradu web stranice bilo bi dobro da ste isplanirali budžet za digitalni marketing. Uz jednokratni trošak izrade web stranice, očekuju Vas:

  • trošak izrade web stranice – jednokratni trošak
  • troškovi domene i hostinga – ponavljajući godišnji trošak
  • troškovi tehničkog održavanja web stranice – ažuriranje sadržaja, nadogradnja CMS, predloška i ostalih dodataka, firewall, backup… tehničko održavanje web stranice nije obavezno
  • troškovi web promocije: npr. Google Ads kampanja, Facebook Ads, SEO… za prvu ruku računajte kao troškovi, a kasnije bi ova stavka mogla biti prihodi od web promocije

Izbacite nagađanje iz marketinga i prvi novac uložite u Google Ads kampanju jer je povrat uloženog najbrži upravo kroz ciljano oglašavanje na Google pretraživačkoj mreži.

Na primjer uz budžet od 500 kn za oglašavanje koji je uključen u START.com paket i cijenu licitacije za relevantnu ključnu riječ od 5 kn / kliku, imat ćete 100 posjetitelja na web stranici od kojih su svi tražili upravo uslugu / proizvod koje upravo vi nudite i neka Vas samo 5% kontaktira vezano za proizvod / uslugu… dalje sami računajte.

Službena ponuda sa uključenim popustom

Kad zaprimimo i pregledamo Vaše materijale za izradu web stranice, u slučaju eventualnih pitanja bit ćemo slobodni kontaktirati Vas . Nakon toga poslat ćemo Vam neobvezujuću ponudu koja uključuje optimalno rješenje u skladu sa Vašim budžetom. U ponudi uvijek nastojimo biti maksimalno precizni i jasni, a ako imate bilo kakvih pitanja budite slobodni kontaktirati nas.

Odgovori na najčešća pitanja: Paketi za izradu web stranice

Cijena PROMO.web paketa je 6000 kn, a ECOMMERCE.web paketa je 8000 kn

Razlika u cijeni od 2000 kn je opravdana s obzirom na sustav za e-trgovinu i povezivanje na Corvus PG sustav

ECOMMERCE.web paket za razliku od PROMO.web paketa uključuje i modernu web trgovinu, sustav za upravljanje rezervacijama ili neku drugu naprednu aplikaciju. Web trgovinu radimo uz predložak poznate dizajnerske kuće koji je najprodavaniji predložak za Magento CMS i najbolja kombinacija WordPress + WooCoomerce. U cijenu paketa je uključeno i povezivanje webshopa na Corvus PG sustav u testnom i produkcijskom okruženju. Kao dodatne opcije uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice dostupni su: sustav za web trgovinu po cijeni od 3000 kn i povezivanje na PG sustav po Vašem izboru za 2000 kn.

Cijena START.com paketa je 4000 kn, a cijena PROMO.web paketa je 6000 kn

Razlika u cijeni od 2000 kn je opravdana s obzirom na Google Ads kampanju i ON-page SEO

PROMO.web paket za razliku od START.com paketa uključuje 500 kn veći budžet za Google Ads kampanju na pretraživačkoj mreži i ON-page SEO odnosno optimizaciju sadržaja web stranice za 3 relevantne ključne riječi. Ako se nakon određenog vremena samo 1 od 3 relevantne ključne riječi pozicionira u TOP 10 na Google tražilici vjerojatno će povrat uloženog biti više nego opravdan. ON-page SEO za 3 ključne riječi možete kao dodatnu opciju naručiti uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice po cijeni od 2000 kn.

Cijena START.com paketa je 4000 kn, a cijena CORPORATE.design paketa je 5000 kn

Razlika u cijeni od 1000 kn je opravdana s obzirom na izradu logotipa i 500 kom vizitki

CORPORATE.design paket uključuje i izradu logotipa te pripremu za tisak i tisak 500 vizitki na 350g mat papiru koje radimo u sklopu našeg brenda za digitalni tisak PRINTAONICA. Osnovni vizualni identitet tvrtke koji uključuje izradu logotipa i 200 vizitki možete kao dodatnu opciju naručiti uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice po cijeni od 1000 kn.

Cijena MINI.web paketa je 2000 kn, a cijena START.com paketa 4000kn

Da li je razlika u cijeni od 2000 kn opravdana s obzirom da je glavna razlika između paketa Google Ads kampanja?

Razlika od 2000 kn je u potpunosti opravdana i predlažemo Vam da prilikom planiranja oglašavanja prvih 5000 kn uložite u ciljanu Google Ads kampanju jer bi ovu razliku mogli vrlo brzo isplatiti, možda i prije nego se potroši budžet od 500 kn koji je uključen u START.com paket. Uzmimo na primjer da je cijena licitacije za relevantnu ključnu riječ 5 kn / kliku, to Vam donosi 100 posjetitelja na web stranicu i neka Vas samo 5% kontaktira vezano za proizvod / uslugu... dalje sami računajte.

Za koga je namijenjen Micro web paket

Korisnicima kojima je bitno da imaju web stranicu jer je 21 stoljeće i moraju je imati isto kao i poslovni email

MICRO.web paket nije sitan kako mu naziv sugerira već uključuje domenu i hosting za razdoblje od godinu dana, tehničko održavanje web stranice 6 mj. nakon izrade te premium predložak poznate dizajnerske kuće.