Web dizajn

Izrada web stranice uz premium predložak poznate dizajnerske kuće garancija su za moderan i seo friendly dizajn

Web dizajn

Klijentima nudimo moderan responzivan web dizajn i izradu SEO friendly stranice visoke kvalitete uz premium predložak poznate dizajnerske kuće sa najmoćnijim page builderom, koja se savršeno učitava na svim modernim pretraživačima. Obratite nam se sa povjerenjem, a mi ćemo Vam poslati link na demo.

web dizajn
Webdizajn
Premium predložak poznate dizajnerske kuće
Ako želite kvalitetnu web stranicu sa premium predloškom poznate dizajnerske kuće, obavezno provjerite slijedeće karakteristike:

  • iza predloška stoji tim stručnjaka i dizajnera te minimalno 5 godina kontinuiranog razvoja
  • jedan od najprodavanijih predložaka iz određene kategorije npr. eCommerce (web shop), poslovne web stranice, turističke agencije…
  • postoje česte nadogradnje koje imaju za cilj “zakrpati” sigurnosne propuste i prilagoditi funkcionalnosti sa novom verzijom CMS-a i dodataka

Najmoćniji page builder
Izrada web stranica koje sadrže moderne efekte i uključuju više od 50 elemenata tzv. widgets-a npr. grid, slider, switcher, accordion, parallax, photo gallery…
Web dizajn koji uključuje osnovni tehnički SEO
SEO friendly predložak koji je u skladu s W3C standardima, brzo učitavanje web stranice, gzip kompresija, sef url… i sve ostalo što je potrebno za tehnički ispravnu web stranicu.
Responzivan dizajn stranice i prikazivanje na svim eksplorerima
Web dizajn stranice savršeno funkcionira na na svim modernim preglednicima (Chrome, Firefox, Opera, Safari, IE…) i prikazuje se različitim uređajima npr: desktop računala, laptopi, mobiteli, tableti.

Odgovori na najčešća pitanja: Paketi za izradu web stranice

Cijena PROMO.web paketa je 6000 kn, a ECOMMERCE.web paketa je 8000 kn

Razlika u cijeni od 2000 kn je opravdana s obzirom na sustav za e-trgovinu i povezivanje na Corvus PG sustav

ECOMMERCE.web paket za razliku od PROMO.web paketa uključuje i modernu web trgovinu, sustav za upravljanje rezervacijama ili neku drugu naprednu aplikaciju. Web trgovinu radimo uz predložak poznate dizajnerske kuće koji je najprodavaniji predložak za Magento CMS i najbolja kombinacija WordPress + WooCoomerce. U cijenu paketa je uključeno i povezivanje webshopa na Corvus PG sustav u testnom i produkcijskom okruženju. Kao dodatne opcije uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice dostupni su: sustav za web trgovinu po cijeni od 3000 kn i povezivanje na PG sustav po Vašem izboru za 2000 kn.

Cijena START.com paketa je 4000 kn, a cijena PROMO.web paketa je 6000 kn

Razlika u cijeni od 2000 kn je opravdana s obzirom na Google Ads kampanju i ON-page SEO

PROMO.web paket za razliku od START.com paketa uključuje 500 kn veći budžet za Google Ads kampanju na pretraživačkoj mreži i ON-page SEO odnosno optimizaciju sadržaja web stranice za 3 relevantne ključne riječi. Ako se nakon određenog vremena samo 1 od 3 relevantne ključne riječi pozicionira u TOP 10 na Google tražilici vjerojatno će povrat uloženog biti više nego opravdan. ON-page SEO za 3 ključne riječi možete kao dodatnu opciju naručiti uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice po cijeni od 2000 kn.

Cijena START.com paketa je 4000 kn, a cijena CORPORATE.design paketa je 5000 kn

Razlika u cijeni od 1000 kn je opravdana s obzirom na izradu logotipa i 500 kom vizitki

CORPORATE.design paket uključuje i izradu logotipa te pripremu za tisak i tisak 500 vizitki na 350g mat papiru koje radimo u sklopu našeg brenda za digitalni tisak PRINTAONICA. Osnovni vizualni identitet tvrtke koji uključuje izradu logotipa i 200 vizitki možete kao dodatnu opciju naručiti uz bilo koji gotovi paket za izradu web stranice po cijeni od 1000 kn.

Cijena MINI.web paketa je 2000 kn, a cijena START.com paketa 4000kn

Da li je razlika u cijeni od 2000 kn opravdana s obzirom da je glavna razlika između paketa Google Ads kampanja?

Razlika od 2000 kn je u potpunosti opravdana i predlažemo Vam da prilikom planiranja oglašavanja prvih 5000 kn uložite u ciljanu Google Ads kampanju jer bi ovu razliku mogli vrlo brzo isplatiti, možda i prije nego se potroši budžet od 500 kn koji je uključen u START.com paket. Uzmimo na primjer da je cijena licitacije za relevantnu ključnu riječ 5 kn / kliku, to Vam donosi 100 posjetitelja na web stranicu i neka Vas samo 5% kontaktira vezano za proizvod / uslugu... dalje sami računajte.

Za koga je namijenjen Micro web paket

Korisnicima kojima je bitno da imaju web stranicu jer je 21 stoljeće i moraju je imati isto kao i poslovni email

MICRO.web paket nije sitan kako mu naziv sugerira već uključuje domenu i hosting za razdoblje od godinu dana, tehničko održavanje web stranice 6 mj. nakon izrade te premium predložak poznate dizajnerske kuće.