Popust na tehničko održavanje web stranice

Svim novim korisnicima poklanjamo 4 mjeseca gratis za razdoblje od godinu dana tehničkog održavanja stranice

popust na tehničko održavanje web stranice

Popust na tehničko održavanje web stranice

Popust na tehničko održavanje web stranice

U zadnjih nekoliko godina sve je više hakiranih stranica koje nemaju tehničko održavanje, a znamo da je nakon izrade web stranice bitno povremeno tehničko održavanje stranice u produkcijskoj fazi!

Tehničko održavanje web stranice uz administraciju sadržaja uključuje i nadogradnju sustava za upravljanje sadržajem, predloška i svih dodataka na aktualnu verziju kako bi eliminirali eventualne sigurnosne propuste iz prethodnih verzija, firewall, backup i ostale usluge.

Tehničkoodržavanje web stranice
Tehničko održavanje web stranica i trgovina
Bez obzira koji sustav za upravljanje sadržajem koristite, npr. WordPress, Joomla, Drupal, Magento, potrebno je redovito raditi nadogradnju CMS-a, predloška i svih dodataka na najnoviju verziju kako bi stranice ostale tehnički ispravne i sigurne od sve češćih hakerskih napada koji pronalaze i najmanji propust.
Popust na tehničko održavanje web stranice
Svim korisnicima koji unaprijed uplate tehničko održavanje web stranice za razdoblje od godinu dana, dobit ćete 2 mjeseca gratis bez obzira na odabrani paket.
Dodatan popust na tehničko održavanje web stranice
Svim novim korisnicima koji unaprijed uplate tehničko održavanje web stranice za razdoblje od godinu dana, odobrit ćemo dodatnih 20% popusta bez obzira na paket.
Popust na tehničko održavanje web stranice na primjeru ADVANCED paketa
Cijena ADVANCED paketa za tehničko održavanje je 400,00 kn / mj, za nove korisnike tehničkog održavanja koji unaprijed plate tehničko održavanje stranice za razdoblje od godinu dana, cijena nije 4.000,00 kn (2mj. GRATIS), već je 3.200,00 kn odnosno imate 4mj. GRATIS!

Podijelite objavu