Web to print

Vrlo jednostavno i potpuno besplatno uredite postojeći predložak i pošaljite nam dizajn zajedno sa Vašom narudžbom

web to print

Web to print

Web to print

Korisnici koji su zainteresirani za usluge grafičkog dizajna i tiska od sada na našoj web stranici imaju na raspolaganju i web 2 print opciju koja im omogućuje da sami, vrlo jednostavno i potpuno besplatno naprave pripremu za tisak, online i bez korištenja posebnih komercijalnih alata za grafičku pripremu.

Odaberite proizvod npr. vizitku, letak, naljepnicu, cjenik, pozivnicu za vjenčanje… i kliknite na gumb napravite pripremu ili pošaljite dizajn i na raspolaganju ćete imati nekoliko predložaka koje možete u potpunosti urediti prema Vašim potrebama i spremiti dizajn za ponovnu kasniju upotrebu.

Grafički dizajn, pripremu za tisak i tisak promo materijala radimo u sklopu vlastitog brenda PRINTAONICA.

Webto print
Pošaljite dizajn ili napravite dizajn online
Prilikom narudžbe proizvoda možete nam kroz obrazac dostaviti nam Vaš gotov dizajn u pdf formatu ili koristiti “fancy” mogućnosti online dizajnera sa gotovim predlošcima koje možete urediti  sa Vašim podacima.

Pripremu za tisak možete spremiti za kasniju upotrebu, a dizajn kojeg nam pošaljete zajedno sa narudžbom možete kasnije pregledati u Vašem korisničkom računu pod: narudžbe ili moji dizajni.

Online kalkulator tiska
Web to print online kalkulator tiska omogućuje Vam da odmah u realnom vremenu dobijete informaciju o cijenu tiska tako što automatski zbraja opcije za tisak koje ste odabrali.

Cilj online kalkulatora je da ubrza i maksimalno pojednostavni cijeli proces narudžbe, ali isto tako vrlo dobro znamo da je često potrebno da nas klijent posjeti u našem uredu, pregleda ponudu i odabere papir koji mu najviše odgovara za tisak.

Ponavljanje iste narudžbe
Izbornik “Narudžbe” koji je dostupan nakon prijave korisnika usluga grafičkog dizajna i tiska sadrži listu svih narudžbi koje ste napravili kod nas i omogućuje Vam ponavljanje iste narudžbe jednim klikom na gumb “Naruči opet

Podijelite objavu