WordPress SEO optimizacija

WordPress SEO optimizacija za Google tražilicu = premium predložak, caching plugin + Rank Math PRO

wordpress seo optimizacija

WordPress SEO optimizacija

WordPress SEO optimizacija

Ukoliko se Vaša web stranica ne pojavljuje među top 10 rezultata pretrage na Google tražilici niti za jednu relevantnu ključnu riječ, potrebna Vam je WordPress SEO optimizacija usluga koja uključuje tehnički SEO i optimizaciju sadržaja.

SEOWordPress optimizacija
Brzina učitavanja web stranica

Kako bi provjerili brzinu učitavanja stranice i saznali da li je predložak SEO friendly i tehnički ispravan, može Vam poslužiti:

Premium predložak poznate dizajnerske kuće

Za tehnički ispravnu web stranicu potrebno je odabrati premium predložak iza kojeg stoji tim stručnjaka i minimalno 5 godina razvoja uz česte nadogradnje koje prate razvoj CMS-a. Provjerite da li je Vaša WordPress stranica prilagođena za prikazivanje na mobitelima:

Dodatak za brže učitavanje web stranice

Aktivacijom najboljeg caching plugin-a možemo dodatno ubrati i tehnički ispravnu web stranicu koja je napravljena uz pomoć premium predloška.

SEO plugin za optimizaciju sadržaja web stranice

Yoast SEO je sve do nedavno bio prvi izbor i nezaobilazan dodatak za optimizaciju sadržaja WordPress stranice, ali u ovom trenutku
Rank Math čini se kao bolje rješenje za ON-page SEO. Zašto je Rank Math bolje rješenje pokazuje usporedna tablica.

Caching plugin i Rank Math

Plugin za brže učitavanje web stranice + Rank Math PRO su uključeni u PROMO.web i veće pakete za izradu web stranice iz naše ponude.

Podijelite objavu