Izrada web stranica cijena već od 1000 kn

Profesionalna izrada web stranica uz 10 godina iskustva. Premium WordPress ili Joomla predložak od poznate dizajnerske kuće

izrada web stranica cijena

Izrada web stranica cijena već od 1000 kn

Izrada web stranica cijena

Izrada web stranica cijena ovisi o web projektu ali postoje jednaka pitanja koja nam klijenti najčešće postavljaju. U nastavku su odgovori na neka od najčešćih pitanja vezano uz pojmove kao što su: izrada web stranica cijena:

 1. Hoću li moći samostalno ažurirati web stranicu nakon završetka projekta?
 2. Koji cms (sustav za upravljanje stranice) odabrati za izradu web stranice?
 3. Koji je najbolji predložak za izradu web stranice?
 4. Koliko vremena treba za izradu web stranice?
 5. Kako pripremiti sadržaj za pravne napomene npr. politika privatnosti, uvjeti korištenja…?
 6. Koja je cijena izrade web stranice?
 7. Da li je u cijenu izrade web stranice uključen i dizajn logotipa – vizualni identitet?
 8. Kako privući prve posjetitelja na web stranicu?
 9. Nudite li tehničko održavanje web stranice?
Cijenaizrade web stranice
Hoću li moći samostalno ažurirati web stranicu nakon završetka projekta?
Naravno, stranice izrađujemo uz pomoć jednog od najpoznatijih sustava za upravljanje sadržajem: WordPress ili Joomla CMS koji su u potpunosti prilagođeni krajnjem korisniku kako bi Vam bilo jednostavno ažuriranje sadržaja.
Najbolji CMS (sustav za upravljanje sadržajem)
Od ukupnog broja web stranica na Internetu njih 37% (svaka treća stranica) koristi WordPress CMS, a od svih stranica koje imaju sustav za upravljanje sadržajem čak njih 63% koristi WordPress CMS (2 od 3 stranice)!

Odmah nakon WordPress (65.2%) i Shopify (6.1%), Joomla CMS (2.9%) trenutno zauzima treće mjesto po zastupljenosti sustava za upravljanje sadržajem na Internetu… Joomla je najbolji CMS (best free cms) u zadnjih 6 godina prema izboru www.cmscritic.com

Premium predložak poznate dizajnerske kuće
WordPress ili Joomla CMS najbolje su platforme za izradu web stranice, te je još potrebno odabrati premium predložak poznate dizajnerske kuće!

Web stranice radimo uz pomoć najprodavanijih predložaka iz pojedine kategorije iza kojih stoji više od 5 godina razvoja uz stalne nadogradnje tako da je predložak uvijek kompatibilan sa novom verzijom WordPress ili Joomla CMS.

Predložak mora biti optimiziran kako bi se stranica brzo učitavala i savršeno funkcionirala na svim uređajima (npr. mobiteli, tableti, računala).

Izrada web stranica cijena
U roku od 24h nakon uplate predujma, registrirat ćemo domenu, kreirati hosting paket, instalirati CMS i postaviti premium predložak sa demo sadržajem i stilom kojeg ste odabrali na projektnom sastanku.

Idućih 25% iznosa ponude plaćate nakon što smo postavili predložak, a preostalih 50% nakon izrade web stranice. Vrijeme izrade web stranice ovisi o kompleksnosti izrade i može biti od 5 – 30 dana od uplate predujma.

Pisanje pravnih napomena za web stranicu
Šprancu na engleskom jeziku za pisanje uvjeta korištenja, politike privatnosti i ostalih pravnih napomena koje ste po zakonu dužni postaviti na web stranicu možete pronaći na termly.io ili preuzeti sa shopify.com.
Izrada web stranica cijena
Pažljivo smo pripremili gotove pakete za izradu web stranica od kojih većina uključuje:

 • Registraciju domene za razdoblje od godinu dana
 • hosting paket za razdoblje od godinu dana
 • WordPress ili Joomla CMS za izradu web stranice
 • Responzivni web dizajn. Premium predložak poznate dizajnerske kuće.
 • Webiste builder koji uključuje sve elemente za izradu moderne web stranice
 • Oblikovanje stranica/podstranica (npr. naslovna, usluge, kontakt…)
 • Prijava stranice na Google tražilicu, Google Analytics, Google My Business
 • Google Ads oglašavanje, tehnički SEO i ON-page SEO
 • Firewall za zaštitu i 6 mj. tehničko održavanje web stranice

Izrada vizualnog identiteta
Corporate design paket za izradu web stranice uključuje i dizajn logotipa u vektorskom formatu za sve namjene npr. web, tisak…. Također u sklopu ovog paketa nudimo i prijedlog dizajna, pripremu za tisak i izradu 500 komada vizitki na premaznom 350g papiru.
Google Ads kampanja za privlačenje prvih posjetitelja na web stranicu
Nakon izrade, nova web stranica bez korisnika ne vrijedi Vam puno i upravo zato nakon izrade web stranice u sklopu START com (ili većeg paketa za izradu web stranica), napravit ćemo Google Ads kampanju sa 500 kn budžeta kako bi privukli prve korisnike u novi online shop.
Tehničko održavanje web stranice
Svim korisnicima nakon izrade web stranice nudimo kratke upute za korištenje sa udaljene lokacije, postavljenje firewalla na razini CMS-a, nadogradnju CMS-a, predloška i svih dodataka za razdoblje od 6 mjeseci!

Izrada web stranica cijena ZagrebSplitRijekaOsijekZadarVelika GoricaSlavonski BrodPulaKarlovacSisakVaraždinŠibenikDubrovnik HM-PROMOTION d.o.o.

Podijelite objavu