Transfer CMS na WordPress

Prebacite se na WordPress - najpopularniji CMS koji drži više od 65% udjela od svih sustava za upravljanje sadržajem na Internetu

transfer cms na wordpress

Transfer CMS na WordPress

Migracija web stranice ili web shopa na WordPress je proces preseljenja postojećeg rešenja na vodeći CMS. WordPress koristi više od 60% web stranica na globalnom nivou i stoga je prepoznat kao idealan alat za izradu ili redizajn web stranica.

WordPress korisnicima omogućuje jednostavno upravljanje sadržajem i nudi fleksibilnost prilikom postavljanja tema i različitih dodataka.

Migracija web stranice ili web shopa može biti kompleksna.

Korisnik ima mogućnost da migracijom prebaci postojeće rješenje na WordPress platformu i razvije stranicu u mnogo bolju i dinamičniju verziju. Proces migracije može biti različit ovisno o web stranici ili vrsti web shopa koji se koristi.

Posebna pažnja se poklanja sigurnosti, jer WordPress kao najviše korišten CMS, postao je meta napada hakera.

Za uspješnu migraciju web stranice ili web shopa na WordPress, neophodno je da se detaljno istraži sijela procedura, kako bi se izbjegao zastoj ili gubitak podataka.

Migracija web stranice na WordPress zahtjeva detaljan rad sa postojećom web stranicom i web shopom, koji može uključivati analizu, prebacivanje sadržaja, održavanje veza između stranica, konfiguriranje početne stranice, instaliranje tema i dodataka, postavljanje CMS-a i ostalo.

Osnovni cilj migracije je omogućiti web stranici i web shopu da dobiju bolju funkcionalnost, sigurnost i optimizaciju, što će dovesti do boljih rezultata.

Kako bi se olakšali proces migracije na WordPress, nudimo kompletnu uslugu za transfera web stranica i web shopova, od analize do konfiguracije i pokretanja, uz stručnu pomoć.

Migracijom web stranice na WordPress unaprijedit ćete funkcionalnost i performanse postojeće stranice i prilagoditi je modernim zahtjevima.

Izvor: openai.com

Podijelite objavu