Redizajn web stranice

Redizajn web stranice često uključuje ažuriranje sadržaja, osvježavanje izgleda i poboljšanje navigacije sa naglaskom na konverzije.

redizajn web stranice

Redizajn web stranice

Redizajn web stranice

Zatražite uslugu redizajn internet stranice ako planirate investirati u rebranding odnosno izraditi novi vizualni identitet za tvrtku, predstaviti novi proizvod ili uslugu, dodati određene funkcionalnosti na web stranicu, implementirati responzivni dizajn na web stranicu koja trenutno ne podržava prikazivanje na mobilnim uređajima, unaprijediti performanse i SEO od postojeće web stranice…

CORPORATE.design paket

Redizajnweb stranice
Rebranding izrada novog vizualnog identiteta tvrtke

Rebranding uz redizajn web stranice uključuje i redizajn logotipa i ostalih elemenata vizualnog identiteta tvrtke npr. izmjena postojećeg memoranduma, vizitke, brošure, letka, html potpisa…

Predstavljanje novog proizvoda ili usluge

Izmjena dizajna web stranice često se radi prije nego tvrtka planira lansirati na tržište novi proizvod ili uslugu sa ciljem kako bi istaknula sve značajke.

Dodavanje funkcionalnosti web stranici

Kada ste odlučili da želite dodati neko nove funkcionalnosti, često je potrebno unaprijediti postojeći dizajn web stranice. Dodavanje funkcionalnosti na web stranicu može izravno utjecati na poslovanje, pa je potrebno osigurati da značajka koju planirate implementirati bude u skladu sa poslovnim ciljevima.

Responzivni web dizajn

Nakon određenog vremena potrebno je napraviti redizajn web stranice zato što se web tehnologije ubrzano razvijaju. Vaša je web stranica zastarjela već nakon godinu dana, ako se ne redovito ne ažurira, a sustav za upravljanje sadržajem ima veće sigurnosne propuste.

Uz redovito ažuriranje sustava za upravljanje sadržajem bitno je nadograditi i predložak, jer predložak “stariji” od nekoliko godina često nema podršku za prikazivanje web stranice na mobilnim uređajima! Responzivan dizajn je vrlo bitan faktor kad znamo da više od 50% korisnika web stranici pristupa pomoću mobitela.

Bolje performanse i SEO

SEO odnosno pozicioniranje stranice na Google tražilici za relevantne ključne riječi može unaprijediti poslovanje. Vrhunske performanse odnosno brzo učitavanje web stranice uz dodavanje title tag, meta tag, h1-h6 tagova, alt tagova i ostalih faktora koji su bitni i utječu na poziciju stranice na Google tražilici – glavni su razlog za redizajn web stranice.

Podijelite objavu